Barnepigen har tidligere medvirket i flere chok-interviews, hvor hun har delt saftige detaljer om de to kendissers brud. Nu sagsøger hun dem.

Olivia Wilde og Jason Sudeikis gik i 2020 fra hinanden efter næsten et årti som par.

Det kan godt være, at Jason Sudeikis og Olivia Wilde laver en smule mere research på personen, inden de ansætter deres næste barnepige.

De har nemlig ikke været helt heldige med deres seneste, Ericka Genaro.

Hun medvirkede i efteråret i flere chok-interviews, hvor hun delte saftige detaljer om kendisparrets yderst omtalte brud i 2020.

Detaljer, som fik Jason Sudeikis og Olivia Wilde, der ellers ikke var på talefod, til at danne fælles front for at tage afstand til barnepigens udtalelser.

Men det betyder ikke, at Ericka Genaro er færdig med de to kendisser. Hun er nemlig tilsyneladende klar til en runde mere.

I hvert fald har barnepigen nu valgt at sagsøge det tidligere par for uretmæssig fyring. Det skriver flere amerikanske medier, heriblandt Page Six.

Ifølge Ericka Genaro blev hun presset til at “vælge side” efter stjernernes brud med hinanden, ligesom hendes arbejdsopgaver angiveligt voksede eksponentielt, da Olivia Wilde flyttede ud af hjemmet.

Barnepigen påstår i søgsmålet, at hun udviklede stress og angst på grund af den stigende arbejdsbyrde, hvilket medførte, at hun bad om tre dages sygeorlov efter råd fra sin læge.

Det skal angiveligt have fået Jason Sudeikis til at fyre hende på stedet.

Hun forlanger derfor, at både han og Olivia Wilde skal betale hende erstatning for den – ifølge hende – uretmæssige fyring, ligesom hun forlanger, at de to kendisser skal betale sagens omkostninger.

Det vides ikke, hvor mange penge hun kræver i erstatning.

Ericka Genaro blev ansat som barnepige for Jason Sudeikis’ og Olivia Wildes to børn i 2018.

Hun blev fyret i 2020 efter bruddet mellem de to stjerner, og i oktober sidste år stod hun frem i Daily Mail og gav flere chok-interviews.

Hun påstod blandt andet, at rygterne om, at Olivia Wilde var Jason Sudeikis utro med Harry Styles, er korrekte, ligesom hun udtalte, at utroskabet fik Jason Sudeikis til at bryde sammen og forsøge at hoppe ud foran Olivia Wildes bil.

Dengang valgte Jason Sudeikis og Olivia Wilde at stå sammen for at tage afstand fra barnepigens udtalelser.

“Som forældre er det utroligt oprørende at se, at vores børns tidligere barnepige kommer med sådanne falske og skandaløse beskyldninger mod os offentligt,” udtalte det tidligere par.