Jason Derulo skal optræde til NFL’s pregame-fest før Super Bowl LVII, men hans præstation er blevet sat i fare.

Jason Derulo er angiveligt ‘ude af stand til at gå uden hjælp fra krykker’ efter at have brækket sin fod, mens han spillede basketball med venner.

Den 33-årige sanger håber at komme sig forud for sin Super Bowl-optræden , men siges at være stejl på at klare sig, selvom han stadig er skadet.

Jason forventes at optræde den 12. februar, når Kansas City Chiefs møder Philadelphia Eagles på State Farm Stadium i Glendale, Arizona.

Men hans overskriftsshow er blevet sat i fare af et overrevet ledbånd, han pådrog sig for tre uger siden, hvor Jason nu angiveligt er afhængig af støtte fra en stok.

Han menes at have skadet sin fod efter at have sprunget op i luften for at få et rebound, før han landede akavet på foden.

Jason siges at have undgået operation efter at have fået stamcelleindsprøjtninger, som man håber vil fremskynde hans restitutionstid.

Musikeren går nu dagligt til fysioterapi, ifølge TMZ .

Jason blev udnævnt som headliner for NFL TikTok Tailgate sammen med The Black Keys, hvor præstationen skulle finde sted forud for det store spil.

Jason annoncerede showet på Twitter og skrev: “Vi er baaaaaack for år tre af #TikTokTailgate.

“Mig og @theblackkeys sætter gang i tingene for os ved vores 2023 TikTok-bagklap! Se showet den 12. februar.”

The Black Keys tilføjede: “Ord kan ikke udtrykke, hvor beærede og begejstrede vi er over at være blevet bedt af NFL om at deltage i Super Bowl-festlighederne og optræde ved TikTok Tailgate-festen.

“Som mangeårige fodboldfans kunne vi ikke tænke på en bedre måde at starte Super Bowl søndag på. Vi ses i Arizona.”

Jasons fans kan ikke vente på hans optræden, og en person tweeter: “Hvordan får vi billetter, er vi allerede på vej til Super Bowl? Desperat efter at se dette!!”

En anden sagde: “Ja jeg er lige der med dig!”

Ud over sin Super Bowl-præstation skal Jason også dømme en ny BBC Three-serie, Project Icon.