Mens Janni Ree og hendes mand Karsten normalt nyder en fredelig tilværelse i deres hjem i Vedbæklund nord for København, har de oplevet en langt mere hæsblæsende start på 2023.

Janni Ree har altid været en populær skikkelse i offentligheden, men nu viser det sig, at der er endnu mere at lære om den elskede forsidefrue.

I et ærligt og åbenhjertigt interview med HER&NU og Realityportalen ved premieren på ‘Love Again’ sidste tirsdag, afslørede Janni Ree sin svaghed for romantiske film og hvordan de ofte bringer en tåre frem i hendes øje.

“Jeg sluger kærlighedskomedier råt på Netflix, og jeg græder rigtig tit. Det er virkelig pinligt, men jeg græder virkelig, hvis folk får hinanden til sidst, og historien ender lykkeligt”, fortæller Janni Ree.

Selvom hun ikke bryder sig om at vise sine følelser offentligt, kan Janni tage trøst i det faktum, at mange mennesker sikkert kan relatere til at have følt sig rørt og ladet en tåre trille ned ad kinden efter en romantisk film.

Hendes mand Karsten, derimod, er ikke kendt for at dele denne følsomme side:

“Jeg tror aldrig, jeg har set Karsten græde. Det har jeg faktisk aldrig set, nej”, indrømmer Janni uden omsvøb.

Dette interview afslører en hidtil ukendt side af Janni Ree, som kun bidrager til den fortsatte fascination af hendes personlige liv og forholdet til hendes mand Karsten.

Taler ud om bruddet

Det er ikke mange dage siden, at der var drama i ‘hønsegården’ blandt ‘Forsidefruerne’. Amalie og Janni Ree var ude at kaste mudder efter hinanden i medierne, og det resulterede blandt andet i, at Amalie valgte at lukke ned for sine sociale medier.

Janni Ree valgte at komme med et sidste ord på Instagram, og det kan du læse mere om her:

LÆS OGSÅ: Janni Ree taler ud om bruddet