Jeg skulle have truffet beslutningen for længe siden, fortæller hun ærligt.

Janni Ree har officielt lukket ned for sin blogvirksomhed, 2girls, og kalder sin beslutning om ikke at lukke virksomheden tidligere for ‘dum’, da den har stået stille i lang tid efterhånden.

Den tidligere forsidefrue forklarer over for B.T., at hendes revisor for nylig rådede hende til at fusionere virksomheden, da hun ikke længere anvendte den; og det har hun nu gjort:

“Min revisor sagde for nylig, at nu kunne jeg lige så godt lade den fusionere, for jeg bruger den ikke. Jeg havde længe tænkt på, hvorfor jeg stadig skulle have den, så nu har jeg fusioneret den med det selskab, jeg bruger”, lyder det fra Janni Ree.

2girls blev grundlagt tilbage i 2016 af Janni Ree og radioværten Ditte Okman i en tid, hvor blogs var moderne. Det endte dog ikke med at blive noget langvarigt projekt, da de droppede den omkring et år senere, da blogtrenden ikke længere var på mode.

Janni Ree påpeger, at det var unødvendigt at holde den inaktive virksomhed i live, og at hun også har mistet et par håndører på det:

“Nu var det på tide at gøre noget ved det, for det var også åndssvagt – man betaler jo mange penge hvert år, for at man gennemgår regnskabet. Jeg har nok tænkt, at jeg kunne få brug for virksomheden igen.”

Registreringen i det offentlige virksomhedsregister bekræfter, at 2girls ApS blev officielt opløst den 4. december gennem fusionen med Janni Ree ApS.

Nu er Janni Ree fokuseret på sit hovedselskab og sine forhåbninger om at generere overskud fra spillevirksomheden VinderCasino. Med opløsning af 2girls ApS har hun kun én virksomhed at koncentrere sig om og betale til.

Ditte Okman har ikke været en del af 2girls siden starten i august 2016.