Nu kommer Janni med en opdatering.

I september måned satte Karsten og Janni Ree deres imponerende villa på Strandvejen i Vedbæk til salg, men der er endnu ikke nogen, der har bidt på krogen.

Den luksuriøse villa, der ligger med udsigt til Øresund og er 527 kvadratmeter. De to ting kombineret, giver en særdeles høj pris. Det har gjort, at Janni har haft sin skepsis omkring, at parret kommer til at flytte derfra.

LÆS OGSÅ  Demi Moore deler rørende billede med hyldest til Bruce Willis

Og det ligger da heller ikke i kortene, at det kommer til at ske lige foreløbigt.

Sådan skriver SE og HØR.

Janni Ree fortæller til SE og HØR, at Karsten kæmper en brav kamp for at holde haven, og at hun ikke tror, at parret kommer til at flytte ud.

Den tidligere forsidefrue fortæller yderligere, at hun bestemt ikke har nogen problemer med at blive boende, og at hun er glad for at være der:

“Karsten er glad for at kunne gå i garagen, køre rundt på sin traktor, han slår græs med, og nusser rundt – det er hele hans liv”, siger hun og tilføjer:

LÆS OGSÅ  Kanye West beskylder Kim Kardashian for utroskab

“Jeg har også to hunde, der elsker deres have, det er jo deres park, og jeg kan også godt selv lide at sidde og kigge ned på vandet og hygge der hele sommeren. Så vi har overhovedet ikke travlt. Vi er glade for at være der.”

Huset er stadig til salg hos Eltoft Nielsen, hvor det står til salg til 120 millioner kroner.

I videoen herunder kan du i introen få et glimt af den imponerende villa.