Optagelserne til ‘Stjerner i Trøjen’ er netop slut, og det fejrer Jacob Riising med et mærkværdigt billede, som han har delt på Instagram.

Til efteråret ruller tredje sæson af ‘Stjerner i Trøjen’ over skærmen på både Discovery+ og Kanal 5. 

I programmet har 12 modige, kendte danskere trukket i trøjen, og her skal de indordne sig under den militære disciplin, som opretholdes af Oberst, Dar Salim, og Kaptajn, Jacob Riisings, der er programmets værter.

Programmet er filmet på Bornholm, og selvom øen er kendt som ‘solskinsøen’, så har uvejr og sne været en del af vilkårene for dette års ‘Stjerner’.

Tilsyneladende har det dårlige vejr ikke bragt dårlig stemning med sig hos programmets øverstkommanderende. 

På Instagram ser Jacob Riising og Dar Salim ud til at have det sjovt med hinanden.

Jacob Riising har nemlig delt et yderst spektakulært billede, hvor han står splitterravende nøgen.

På billedet, hvor man kan se Jacob Riisings bare numse, har Dar Salim manipuleret med vinklerne, så det ligner, at han kysser Jacob Riisings bare bagdel.

Billedet har fået rigtig godt respons, da billedet allerede har fået over 3500 likes. Det er altså ikke hverdagskost for Jacob Riisings profil, da de to foregående billeder, han har delt, begge har under 500 likes i skrivende stund.

Udover det sjove billede informerer Jacob Riising om, at optagelserne på Bornholm nu er slut.

Det betyder også, at vinderen af programmet nu er fundet, men hvem vinderen er finder vi først ud af, når programmet ruller over skærmen. 

I første sæson af ”Stjerner i Trøjen” var vindere Tobias Hamann, og anden sæsons vinder var designeren Søren Le Schmidt.

Deltagerne, der i denne sæson har muligheden for at tilslutte sig de to herrer som vinder af programmet, er:

Skuespillerne Jan Linnebjerg, Sofie Stougaard, Jonas Schmidt og Adam Ild Rohweder. Reality-personlighederne Janni Ree, Jackie Navarro, Gustav Andersen Salinas og Frederik Fetterlein. De resterende deltagere er DJ og model Nicoline Toft, sanger Nicky Rosendahl Russell, Patrik Wozniacki og danseren Camilla Dalsgaard.

Billedet kan du se ved at klikke HER.