Hip hop-konens påklædning skaber overskrifter – og latterkramper

Kanye Wests kone, Bianca Censori, har igen vakt opsigt med sit valg af kirkeoutfit.

Den kendte designer og stilikon blev set ankomme til en kirkegudstjeneste iført en kuldsort dragt, der dækkede hende fra top til tå.

Billederne af Censori i det kontroversielle outfit spredte sig hurtigt på sociale medier, og mange har haft forskellige meninger om hendes valg af påklædning. Selvom få har rost hende for det ‘modige’ tøjmontering, så lyder størstedelen af kommentarer på at sammenlige påklædningen med alt fra kondomer og stømper, til vaffelis og askebægere.

Sammenligningen med en kondom skyldes det tætsiddende og glatte materiale, der dækker Censoris krop. Nogle har set ligheden som en bevidst provokation, mens andre ser det som en tilfældig sammenligning uden dybere betydning.

Det er ikke første gang, Censori er blevet genstand for kontrovers omkring sit tøjvalg. Hendes ægtemand, Kanye West, er kendt for at skabe skandaløse og opsigtsvækkende begivenheder i modeverdenen, og det ser ud til, at han har påvirket hendes stilvalg.

Uanset meningerne om Censoris outfit kan det ikke benægtes, at hun formår at skabe opmærksomhed omkring sig selv og sin stil. Hendes mod til at gå imod normen og udfordre konventionerne har gjort hende til et samtaleemne i modeverdenen.

Det er endnu uvist, hvordan Censori vil reagere på sammenligningen med en kondom og den efterfølgende opmærksomhed. Én ting er dog sikker – hun fortsætter med at skabe overskrifter og sætte sit præg på modescenen.