Hør de rørende ord her.

Kærlighed, musik, og en ubrydelig ånd har været melodien i Keld og Hilda Heicks ægteskab gennem 55 år.

Til trods for en start, hvor familierne tvivlede på forholdets levedygtighed, har Keld og Hilda skabt en fælles eksistens, hvor musik og kærlighed går hånd i hånd. Fra deres første forelskelse til fejringen af 55 år som mand og kone, har parret levet et liv, der ville gøre enhver romantiker misundelig.

Med datteren Annette Heick, der følger i forældrenes musikalske fodspor, har Keld og Hilda ikke kun givet deres kærlighed videre, men også deres passion for musik. Deres samarbejde strækker sig fra hjemmets fire vægge til de mange scener i Danmark, hvor de sammen har optrådt for tusindvis af danskere.

I 1981 cementerede de deres partnerskab yderligere med udgivelsen af albummet ‘Keld og Hilda’. Siden da har deres musik været en uadskillelig del af deres kærlighedshistorie, hvilket har bragt dem tættere på hinanden og deres publikum.

Selv i pensionsalderen har parret ikke lagt mikrofonerne på hylden. De planlægger at fortsætte med at optræde og dele deres kærlighed til musikken med Danmark. Deres udholdenhed og glæde ved at optræde beviser, at alder blot er et tal, når det kommer til at følge sin passion.

Under et besøg i podcasten ‘Opskriften på kærlighed’ blev Keld og Hilda stillet over for en hjertevarmende, men udfordrende opgave: De skulle forestille sig, at den anden var gået bort, og udtrykke, hvad de ville sige til hinanden.

“Jeg vil sige tak for et fantastisk liv. Jeg var aldrig blevet den pige, som jeg er, hvis ikke jeg havde mødt dig. Du har betydet alt for mig. Tak,” sagde Hilda med lukkede øjne, mens tårerne kæmpede for at bryde frem.

Kelds svar var lige så følelsesladet, da han takkede sin hustru for det vidunderlige liv, hun har skabt for dem.

Du kan se det rørende klip der efterlader værterne Tobias Hamann og Patricia Thyberg med en klump i halsen her: