Popsangerinden promoverer det kommende album på en blikfangende måde

Den britiske sangerinde, Rita Ora, har bestemt ikke noget at skamme sig over. Det beviser hun i en række nye pikante billeder, som er taget i forbindelse med hendes kommende musikalbum, der snart udgives.

På ét af billederne sidder hun med ryggen til kameraet, mens det hvide badekar langsomt fyldes med vand, der (sandsynligvis på grund af en badebombe) bliver lyserødt. Fra det samme badekar har hun også delt et andet billede, hvor hun ligger nede i vandet med benene over kors og holder for sine bryster.

Til billederne, der ifølge The Sun er blevet delt på det sociale medie Instagram, har hun skrevet: “Lyserøde bade, vin, bier og ting.” 

Tidligere på måneden viste hun også sin nøgne krop i et badekar.

Hendes tredje album, der har titlen “You & I,” handler om at finde den eneste ene, som hun har fundet i den newzealandske filminstruktør Taika Waititi, der er 15 år ældre end hende. De to blev gift sidste år.

Rita delte et billede af sig selv i badekarret, hvor hun sidder med ryggen til kameraet og kigger til siden.

“Har du forudbestilt RO3 endnu?”, skrev hun til billedet, som du kan se herunder.

“You & I” er Rita’s første album i fem år og hendes første album siden hun indgik en stor aftale med pladeselskabet BMG. Om albummet har Rita fortalt følgende:

“Dette album betyder virkelig meget for mig. Det er som min dagbog for de sidste par år, det er min lyd, og det føles så ægte for mig og for den person, jeg er i dag.”

Med sit kommende album og sin dristige promoveringsstil ser det ud til, at Rita Ora vil fortsætte med at skabe overskrifter og begejstre fans verden over.

Fans kan se frem til at høre hendes nye musik, når albummet “You & I” udgives den 14. juli.

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram