Dødsfaldet har efterladt familie, venner og forlovede i dyb sorg.

Skuespiller Alec Musser, kendt fra “Desperate Housewives” og “All My Children,” er død i en alder af 50 år, hvilket har efterladt hans forlovede Paige Press i dyb sorg. Paige bekræftede lørdag skuespillerens bortgang og udtrykte sin smerte på Instagram.

“Min livs kærlighed, hvil i fred,” skrev Paige Press ifølge mediet Page Six og tilføjede, “Jeg vil aldrig stoppe med at elske dig. Mit hjerte er knust.”

Årsagen til Alec Mussers død er endnu ikke offentliggjort. Skuespilleren, der havde planlagt at gifte sig med Paige Press, efterlader hende med den svære opgave at komme sig over tabet af sin livs kærlighed.

“I dag er den værste dag i mit liv. Vi var så glade… Du var den bedste forlovede, jeg nogensinde kunne have bedt om,” sluttede hun.

Alec Musser døde i sit hjem i Del Mar, Californien. Hollywood-skuespilleren Adam Sandler, der arbejdede sammen med Musser i filmen “Grown Ups,” udtrykte sin sorg og sendte kærlighed til den afdøde skuespillers familie på Instagram.

“Jeg elskede denne fyr. Kan ikke tro, han er væk. Sådan en vidunderlig, sjov, god mand. Tænker på Alec Musser og hans familie og sender al min kærlighed. En virkelig sød person,” delte Adam Sandler.