I dag er der premiere på den nye sæson af Bachelorette.

Det er programmets anden sæson, og denne gang skal vi møde Lissa og Sofie, som kaster sig ud i jagten på den helt store kærlighed.

Intet mindre end 17 mænd er klar til at kæmpe om pigernes kærlighed, denne gang i varme og smukke omgivelser i Sri Lanka.

Det er også denne gang Petra Nagel der er vært på programmet. Sidste år da programmet rullede over skærmen første gang, fik det en overvældende god modtagelse.

LÆS OGSÅ  I dyb sorg: 'Desperate Housewifes'-stjerne er død

“Sidste år var første gang, ‘Bachelorette’ rullede over skærmen. Vi er overvældede over den modtagelse, det fik, og vi glæder os derfor nu til at kunne præsentere endnu en sæson af et af landets mest populære reality- og datingformater. Igen i år leder to modige kvinder efter kærligheden, og jeg kan allerede love, at der bliver både spænding, underholdning og overraskende øjeblikke undervejs,” siger underholdningsredaktør hos TV 2 Thomas Richardt Strøbech.

Mens mændene kæmper om kvindernes opmærksomhed, skal de bo sammen og leve side om side. De bliver både bedste venner, tætteste allierede og største konkurrenter. En balance, der ikke altid er lige harmonisk. De kommer til at dele både glæder og sorger, når de i et intenst forløb lærer både sig selv og de to kvinder bedre at kende. For jagten på kærligheden bliver langtfra nem, og den kræver mere af både mændene og kvinderne, end de selv aner.

Her er kvinderne

Foto: Lotta Lemche/ TV 2

Lissa er 29 år og bor i København med sin lille hund, Max. Hun er opvokset i først Gladsaxe og så på Nørrebro, hvor hun stadig bor tæt på sine forældre.

Lissa er snart færdiguddannet journalist og er på nuværende tidspunkt journalistpraktikant på Politiken. Hun er ambitiøs og passioneret omkring sit fag og elsker også at være kreativ i sin fritid, hvor hun skriver eller producerer podcasts. Og så er Lissa glad for at være aktiv og nyder at træne, løbe og gå tur med sin hund. Hun er meget social og beskriver sig selv som samlingspunktet i sociale grupper og kan godt lide at planlægge sjove arrangementer, invitere på friskbagte boller og være vært for hyggelige middage. Det betyder meget for hende, at folk har det godt i hendes selskab, og hun elsker at få folk til at grine.

Lissa har været single i et års tid og er klar til at møde sin ‘forhåbentligt sidste kærlighed’, og hun drømmer om at finde en bedste ven, hun kan dele sin hverdag med og have det sjovt med:

– Jeg har ikke som sådan en bestemt type, jeg leder efter – jeg håber at møde en mand, som jeg kan opleve verden med, som kan være min bedste ven, og som jeg kan grine med – det er enormt vigtigt for mig, at jeg er i et forhold, hvor jeg kan grine, siger Lissa.

LÆS OGSÅ  'Først til verdens ende'-deltager fik hjerteskærende opkald på turen

På sigt vil hun gerne stifte familie, men hun har bestemt ikke travlt med de planer endnu. Hun er klar på at rejse og opleve mere af verden først!

Bonusinfo om Lissa:
• Har boet i udlandet og arbejdet som stewardesse i fire år.
• Elsker at lave mad og være kreativ i køkkenet.
• I Lissas selskab er der aldrig akavet stilhed.
• Nyder at bruge byrummet og tager gerne ofte ud for at drikke et glas vin eller gå på museum.
• Elsker at synge med på musikken og siger aldrig nej til en omgang karaoke.

Foto: Lotta Lemche/ TV 2

Sofie på 27 år er opvokset i en kærlig skilsmissefamilie i Odder, og hun beskriver sin barndom som meget tryg og fyldt med sjov. I dag bor hun i Aalborg, hvor hun studerer international virksomhedskommunikation på Aalborg Universitet, og hun har høje ambitioner for sin fremtid. Sofie drømmer om enten at drive sin egen virksomhed eller at arbejde med markedsføring for en international organisation.

Hvis Sofie skal beskrive sig selv, lægger hun vægt på humor og sjov, men hun er også meget loyal og god til at tale om følelser. For Sofie er kommunikation virkelig nøglen til et sundt forhold, og hun går op i, at hendes kommende kæreste har lyst til både at have det sjovt med hende, men også har lyst til at være sårbar og tale om stort og småt.

Sofie har været single i snart et år, og hun er et sted i sit liv, hvor hun føler, hun kan bidrage med en masse godt i et forhold, og hvor hun er helt klar til at dele hverdagen med en mand:

– Jeg er virkelig glad for min hverdag og mit liv, og nu er jeg klar til at finde en kæreste, der kan blive min bedste ven, siger Sofie.

LÆS OGSÅ  Familien McCallisters hjem fra 'Alene hjemme' er til salg: Se billederne her

Selvom Sofie bor i Aalborg på 13. etage med havudsigt, har hun ikke slået sig ned for altid. Hun er nemlig meget flytbar, og hun kan se sig selv bo alle mulige steder:

– Jeg kunne sagtens flytte for kærligheden. Jeg ved ikke, hvor mit liv tager mig hen. Jeg er generelt ret eventyrlysten, og jeg vil gerne finde en at dele de eventyr med.

Bonusinfo om Sofie:
• Sofie skifter hobbyer, som vinden blæser, og øver sig på alt fra guitarspil til abstrakt kunstmaling.
• Træner gerne flere gange om ugen.
• Elsker at gå tur ved stranden og få ro i sindet.
• Er bange for edderkopper.
• Kan ikke stå for en mand, der får hende til at grine.