Hverdagen kommer – hvis alt går efter planen – til at ændre sig en del for familien Beier. Nu svarer Lene Beier på, hvordan det kommer til at se ud.

Lene Beier og familien drømmer om at flytte til Østrig og åbne et hotel. Det har hun længe delt tanker omkring på sin Instagram-profil. Første skridt i retningen for at dette kunne ske, var at få solgt hjemmet i Dragør og i februar kunne Lene Beier dele nyt:

“1. Maj flytter vi ud af vores fantastiske drømmehus, som vi købte og ombyggede totalt for 8 år siden. Det bliver både med glæde og sorg, når vi giver nøglerne videre til den nye familie – og I skal vide, at hvis vi kunne beholde huset OG forfølge vores drøm om at drive et lille hotel i Alperne, så lejede vi gerne ud i stedet for at sælge”, skrev Lene Beier på Instagram.

Læs også: Flere brækkede knogler fører til store ændringer: Jonas Vingegaard må aflyse

Lene har tidligere i et opslag på Instagram skrevet, at hun stadig kommer til at komme hjem og lave tv. Men mange har måske spekuleret på, om det alligevel ville komme til at påvirke hendes arbejde på tv.

I et interview med B.T. udtaler hun, at hun ikke ser nogen problemer i at gøre begge dele på samme tid:

“Jeg er jo sæsonarbejder, kan man sige, og kan godt flette mit arbejde ind i sæsoner i Danmark som nu, hvor jeg plejer at holde fri i hele vinterhalvåret. Det fortsætter jeg med.”

Læs også: Christiane Schaumburg-Müller Aaxman i stor sorg: “Hun er meget, meget syg”

Visionen er, at hotellet, som Beier-familien skal drive, kun har åbent i sommer- og skisæsonen. Det betyder, at hun blandt andet har tid til at filme ‘Landmand søger kærlighed’ og ‘Vi drukner i rod’, som er to af de programmer, hvor hun indtager værtsrollen.

Dog kommer hun også med en trist melding til de mange fans, da hun ikke udelukker, at hotellet kommer til at koste et par timer væk fra skærmen:

“Men måske vil jeg lave lidt mindre tv. Og man kan jo heller ikke vide, om jeg kommer til at lave tv nede på hotellet, vel?”, siger hun.