Kate Middleton er blevet opereret.

I en udmelding har Kensington Palace meddelt, at Kate Middleton, har gennemgået vellykket operation i maveregionen, og forventes at forblive på hospitalet i “ti til 14 dage”, før hun vender hjem. Paladset afslørede, at operationen var planlagt, og selvom karakteren af ​​indgrebet ikke blev afsløret, blev det understreget, at det ikke havde noget at gøre med kræft.

The Mirror‘s kongelige redaktør bemærkede betydningen af ​​Prinsesse Kates hospitalsopholdets længde og antydede alvoren af ​​operationen. Dr. Deborah Lee fra Dr. Fox Online Pharmacy forklarede, at for abdominal kirurgi varer det typiske hospitalsophold normalt fra fire til syv dage. Varigheden kan dog variere baseret på de specifikke procedurer, der udføres, og laparoskopisk kirurgi resulterer generelt i en kortere genoptræningsperiode.

Det vækker opsigt, at Kensington Palace ikke nævner detaljer om operationen, men dog nævnte, at Kong Charles forventes at gennemgå sin egen operation næste uge.

I den forbindelse har Prins William meddelt, at han påtager sig nogen kongelige pligter under Prinsesse Kates indlæggelse og i stedet fokusere på at støtte hende og tage sig af deres tre børn – George, Charlotte og Louis.

Den officielle melding fra Kensington Palace lød således: “Hendes Kongelige Højhed Prinsessen af Wales blev indlagt på The London Clinic i går til planlagt abdominal kirurgi. Operationen var vellykket, og det forventes, at hun vil forblive på hospitalet i ti til fjorten dage, før hun vender hjem for at fortsætte sin bedring. Baseret på nuværende lægefaglig rådgivning forventes det, at hun ikke genoptager offentlige pligter, før efter påske.”

Det blev også udtrykt at Kates ønsker at opretholde en normal hverdag for børnene, samt at holde hendes personlige medicinske oplysninger private.