Tv-programmet var et enormt hit i midten af 90’erne.

I slutningen af 90’erne og i starten af 00’erne vandt realityprogrammer for alvor indpas hos danskerne.

Supersælgerne havde Lisbeth Janniche som vært og blev sendt på TvDanmark i starten af 00’erne, og er et af de programmer, som mange sikkert husker.

I tv-programmet fik to konkurrerende sælgere tildelt hver deres varevogn, en chauffør, en mobiltelefon, og et unikt produkt til salg. Over en periode på 30 timer kæmpede de mod hinanden for at se, hvem der kunne tjene flest penge. Under hele forløbet blev de presset af Lisbeth Janniche og hendes stopur, som tilføjede ekstra spænding til konkurrencen.

Læs også: Husker du Hyacinth fra ‘Fint skal det være’? Sådan ser hun ud i dag

Den sælger, der endte med at tjene flest penge, blev erklæret som vinderen af den pågældende episode. Efter en serie af episoder kulminerede konkurrencen i en stor finale, hvor de to mest succesfulde sælgere gennem sæsonen mødtes for at dyste om titlen som den ultimative supersælger.

Lisbeth Janniche er udover supersælgerne også kendt fra sin værtstjans på en række andre populære prgrammer fra den tid. Herunder blandt andet ‘Rene ord for pengene’ og ‘Big Brother’.

Derudover arbejdede hun på ‘Danmarks værste handyman’, hvor hun samarbejdede med Flemming Leth, en af Danmarks mest kendte handymen.

Programmet Supersælgerne havde dengang en stor fanskare og er stadig savnet i af mange i dag.

Desværre laves der ikke flere nye episoder af programmet og det er heller ikke muligt at finde de gamle sæsoner af programmet. Dog kan du få et lille nostalgisk tilbageblik herunder, da der ligger et enkelt klip fra programmet på YouTube: