Hvem kan erstatte Lisa Rinna i ‘Real Housewives of Beverly Hills’.

Kyle Richards er uenig med Erika Jayne og siger, at Lisa Rinna ikke kan erstattes på ‘Real Housewives of Beverly Hills’.

Kyle mener, at Chrissy Teigen ville være den perfekte kandidat og tilføjelse til showet.

TMZ fik Kyle til at forlade Il Pastaio i Beverly Hills i mandags, og deres fotograf spurgte hende, hvem hun ville caste til at erstatte Lisa, som forlader reality-tv-franchisen efter 8 sæsoner.

Kyle siger, at Chrissy ville være den bedste mulighed … og hun har altid følt, at CT havde det, der skal til for at gøre det på ‘RHOBH’.

Kyles svar står i skærende kontrast til, hvad Erika tror … som vi rapporterede, siger Erika, at producenter kan prøve, men de vil ikke være i stand til at erstatte Lisa , fordi hun er den “f***** ged”(Ged=GOAT =greatest of all times).

Chrissy og Kyle har været venner i årevis … og det lyder som om, hun har nogen i sit hjørne, hvis ‘RHOBH’-producere kommer og ringer.

Selvfølgelig har Chrissy lidt travlt i øjeblikket … hun har lige født sit og John Legends fjerde barn … så det er uklart, om hun overhovedet ville være interesseret i at deltage i Kyle i showet.