Den tidligere wrestler Kurt Angle siger, at Hogan fortalte ham, at han ikke kunne mærke sine ben.

Reps for WWE-superstjernen siger, at han er ved at komme sig efter sin ryg operation.

Hulk Hogan er IKKE lammet efter sin større ryg operation, og ‘alt er i orden med ham’, insisterer hans repræsentant…

Efter kollega WWE-legenden Kurt Angle hævdede, at 69-årige ‘ikke kunne gå uden stok’.

En repræsentant for den tidligere WWE-superstjerne Hulk Hogan sagde, at wrestleren ‘går godt’, efter rygter spredte sig om, at han var lammet.

Den tidligere wrestler Kurt Angle sagde i sin podcast, at den 69-årige Hogan fortalte ham, at han ikke har nogen følelse i sin underkrop.

Men Hogans repræsentant fortalte Entertainment Tonight, at han ikke var lammet, og tilføjede: ‘Alt er ok med ham, Hulk er en med meget humor.

“Hogan fik sin ryg operation igen,” sagde Angle i episoden, der debuterede i søndags. ‘Han fik skåret nerverne fra underkroppen. Han kan ikke mærke sin underkrop”.

“Så lad os bruge hans stok til at gå rundt. Jeg troede, han brugte stokken, fordi han havde ondt i ryggen. Han har ingen smerter. Han har slet ingenting. Han kan ikke mærke noget”.

“Så nu kan han ikke mærke sine ben. Så han er nødt til at gå med en stok, hvilket er, du ved, det er ret alvorligt, mand.” 

“Jeg føler virkelig med Hogan. Han lagde sit hjerte og sin sjæl i forretningen og åd ham op.”

‘Jeg mener, hvis du skal starte showet, 30-års jubilæet for Raw, burde [det] være Hulk Hogan. 

Han er firmaets navn og ansigt. Han er den fyr, der revolutionerede pro wrestling. Jeg har så meget respekt for ham,” tilføjede han.