Skuespilleren tilbragte for nyligt tid i Nordirland, mens han filmede til det længe ventede ‘Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves.

Men nu har Hugh Grant nu afsløret, at hans faste etikette ikke var helt som den skulle være. Han har indrømmet, at han mistede besindelsen under optagelserne.

Skuespilleren, 62, huskede at han havde et par raserianfald, mens han for nyligt talte med magasinet ‘Total Film’.

“Jeg mistede besindelsen med en kvinde i min øjenlinje på dag ét. Jeg gik ud fra, at hun var en leder fra studiet, som burde have vidst bedre”, forklarede han.

Det var dengang Hugh, der blev efterladt rød i ansigtet, mens han fortsatte: “Så viser det sig, at hun er en ekstremt sød lokal kvinde, som var chaperone for den unge pige. Forfærdeligt.”

Med henvisning til en anden britisk stjerne kendt for sine brændende udbrud delte han: “Jeg lavede en “Christian Bale”.

Christian bad engang berømt om undskyldning for et eksplosivt raserianfald på optagelserne, der filmede Terminator: Salvation, hvor han udløste et sprængfyldt skænderi til en stakkels intetanende filmfotograf. 

Men det er heller ikke første gang, at Hugh har mistet besindelsen på jobbet, hvor skuespilleren tidligere har tidligere indrømmet, at han har et ‘tantrum’ omkring en gang om året.

Efter at have optrådt i ‘Dailey Show’ med Jon Stewart, blev værten efterladt mindre end imponeret og kaldte ham endda ‘den værste gæst’, han nogensinde har haft.

Oplægsholderen har udtalt, at han aldrig vil have ham tilbage, og forklarede at: “Han giver alle s*** hele tiden, og at han er en stor pain the the a**”.

Hugh tog ansvar og fortalte senere til Vanity Fair: “Jeg fik et raserianfald backstage. Cirka en gang om året har jeg et mega-raserianfald, og desværre var han vidne til et”.