Kara Alloway, den berygtede “skurk” fra Real Housewives of Toronto, har udsendt en skarp advarsel til hertuginden af Sussex efter hendes Netflix-dokumentarsucces.

En af stjernerne fra Real Housewives of Toronto har advaret Meghan Markle om at “stoppe” med hendes udforskning af reality-tv, da hun “ikke har brug for det.”

Hertuginden af Sussex lancerede en Netflix-dokumentarserie sidste år sammen med sin mand prins Harry, som fulgte parret gennem udfordringerne og vanskelighederne i deres nye liv i Los Angeles.

Selvom Meghan trådte ud af skuespillerlyset før hun giftede sig ind i den kongelige familie, har hun gjort sporadiske optrædener i amerikansk tv, herunder et mærkeligt skuespil med Ellen DeGeneres.

Siden da har rygterne svirret om, at Meghan vil tage yderlige skridt ind i reality-tv-verdenen.

Kara Alloway, den berygtede “skurk” fra RHOT, har en alvorlig advarsel til hertuginden, hvis hun beslutter at gå den vej.

“Stop. Fuldstændigt stop. Meghan, nej! Du har ikke brug for dette, og du vil ikke gøre det!” sagde Kara til hertuginden under et interview med det britiske medie Daily Star.

“Så det bringer os til, hvorfor Meghan Markle ville ønske at gøre dette? Gør det ikke! Du har ikke brug for det! Lav skrevne [shows] i stedet!”

Kara mener, at Meghan skal følge sit eget råd, når det kommer til drama i tv.

“Der var engang et interview med Meghan, da hun var i Afrika. Hun sagde: ‘Det værste, du kan gøre for en person, er at tie dem eller ikke give dem en chance for at fortælle deres historie’.”

Og Kara siger, at hun ikke selv fik chancen for at fortælle sin egen historie – men blev bare gjort til den onde.

I en Real Housewives-scene fortæller hun, at producenterne lod som om, hun med vilje havde udelukket en plus-size kvinde fra sit modetøjsudsalg – når det faktisk var det modsatte, der var tilfældet.

Mener du, at Megan bør lave mere reality-tv?