Den elskede karakterskuespiller døde den 24. oktober i en alder af 67 år.

Leslie Jordans dødsårsag er blevet bekræftet som en “pludselig hjertedysfunktion.”.

‘Call Me Kat’- skuespilleren, på kun 67 år, døde den 24. oktober, da den medicinske begivenhed fik ham til at styrte ind i en bygning i Hollywood, Californien, ifølge Los Angeles County Coroner’s Office og dokumenter indhentet af PEOPLE fra Department of Medical Examiner-Coroner .

LACCO fastslog, at Jordans tragiske død i hans bil var af naturlige årsager og anførte arteriosklerotisk (også kaldet åreforkalkning) hjerte-kar-sygdom som en sekundær faktor. (Der var ingen tegn på stoffer eller alkohol i Jordans system. Han havde været ædru i mere end to årtier på tidspunktet for sin død).

Forud for den officielle ligsynsrapport bekræftede Jordans agent over for en kilde i oktober, at Jordan havde været involveret i en bilulykke efter, hvad der så ud til at være en medicinsk nødsituation. Han blev erklæret død på ulykkesstedet.

Jordan var blandt andet kendt for sine karakterer i ‘Will & Grace’, ‘American Horror Story’ og ‘Call Me Kat‘. Under COVID-pandemiens lockdown steg Jordan til berømmelse på sociale medier, efter at han begyndte at poste Instagram-videoer, der var lige dele hjertevarmende, morsomme og relaterbare.

I videoerne åbnede Jordan op om sit liv som en sydstatslig homoseksuel mand og delte historier fra sin familie og livserfaring. Tilhængere roste Jordan for hans søde opførsel og grinende historiefortælling.

Efter at hans berømmelse steg til vejrs på de sociale medier, fortalte Jordan til en kilde, at det var en af ​​de første gange, han virkelig følte sig set for, hvem han egentlig var – ikke kun de karakterer, han blev kendt for. “Folk kendte mig fra mine karakterer, men jeg er overrasket over, at folk opdagede mig som mig . De elskede mig,” sagde han. “Og de kom tilbage.”

Efter den triste meddelse om hans død, hyldede Jordans venner og fans over hele verden på sociale medier.

“Vi er chokerede og knuste over dagens tragiske bortgang af Leslie Jordan,” sagde Call Me Kat – stjernen Mayim Bialik i en erklæring på vegne af showet, som midlertidigt stoppede produktionen for at lade rollebesætningen sørge. 

“Leslie var langt mere end et Emmy Award-vindende komisk talent, som vi har grinet sammen med i alle disse år. Han var den mest venlige person, du nogensinde kunne forestille dig, som simpelthen lyste et værelse op og bragte ren glæde og store smil til millioner af mennesker jorden rundt.”

Udtalelsen fortsatte, “Den sandeste af sydlige herrer, Leslie bar en smittende overflod, uudslettelig sans for humor og gav os hele vejen igennem utallige gode minder, der vil vare evigt. Mens vi sørger over denne triste nyhed, ønsker vi også at udvide vores mest dyb sympati til Leslies familie, venner og fans, som han holdt så højt.”