Den Oscar-vindende skuespillerinde er i stor sorg

I en hjerteskærende meddelelse til People Magazine mandag, kom det frem, at Sandra Bullocks langvarige partner, Bryan Randall, er afgået ved døden i weekenden. Han blev kun 57 år gammel.

I meddelelsen fra familien stod der følgende:

“Det er med stor sorg, at vi deler nyheden om, at Bryan Randall afgik fredeligt ved døden den 5. august efter en treårig kamp mod ALS. Bryan valgte tidligt at holde sin rejse med ALS privat, og dem af os, der tog sig af ham, gjorde vores bedste for at ære hans ønske.”

“Vi er ufatteligt taknemmelige for de utrættelige læger, der sammen med os har navigeret gennem dette sygdomsforløb, og de fantastiske sygeplejersker, der blev vores bofæller og ofte ofrede tid med deres egne familier for at være hos os.”

Familien beder om privatliv til at sørge og bearbejde det umulige i at sige farvel til Bryan.

Sandra Bullock mødte Bryan Randall, der gik fra at være model til at være fotograf, i januar 2015, og de gjorde deres forhold officielt senere samme år.

I 2021 fortalte filmstjernen, der er mor til børnene Louis og Laila, at Bryan Randall var hendes livs kærlighed. Det gjorde hun i et afsnit af talkshowet Red Table Talk.

“Jeg har fundet kærligheden i mit liv. Vi deler to smukke børn – tre børn, [Bryan Randalls] ældre datter. Det er det bedste nogensinde,” lød det fra Sandra Bullock på daværende tidspunkt.

Hun fortalte desuden, at han var et fantastisk “forbillede” for hendes børn.

“Han er det forbillede, jeg ønsker mine børn skal have,” sagde hun og tilføjede:

“Jeg har en partner, der er meget kristen, og der er to forskellige måder at se tingene på. Jeg er ikke altid enig med ham, og han er ikke altid enig med mig. Men han er et forbillede, selv når jeg ikke er enig med ham.”

“Jeg er stædig, men nogle gange er jeg nødt til at læne mig tilbage og lytte og tænke, ‘Du siger det anderledes, men vi mener nøjagtigt det samme’.”

I stedet for blomster anmoder familien om donationer til ALS Association og Massachusetts General Hospital.