Zlatko er blevet kontaktet og givet muligheden for at blive en stor Hollywood-stjerne.

Zlatko Buric er ikke kun i Hollywood for at deltage i Oscar-uddelingerne, hvor ‘Triangle of Sadness’, som han har en bærende rolle i, som er nomineret til tre af de fornemme priser.

Han er også rejst til Los Angeles for at deltage i en ny film, der har mildest talt en imponerende rolleliste i bagagen. Den inkluderer nemlig to af Hollywoods største stjerner – for eksempel George Clooney og selveste Brad Pitt.

“Jeg skal være en farlig gangster, som George og Brad er bange for,” afslører den 69-årige skuespiller grinende, da SE og HØR møder ham pressearrangement forud for søndagens Oscar-show.

Den kommende film, som Brad Pitt og George Clooney også er med til at producere, er en thriller med filmtitlen ‘Wolves’ og instrueres af Jon Watts.

Han har tidligere stået bag ved flere af Spiderman-succeserne.

Og efter at han så Zlatko Burics præstation i ‘Triangle of Sadness’, her kontaktede han straks den dansk-kroatiske skuespiller for at tilbyde Zlatko en rolle.

”Og så sagde jeg ja”, lyder det fra Zlatko Buric.

Ifølge de amerikanske medier er optagelser i skrivende stund allerede startet, og de sidste par dage har Zlatko også været til prøver på kostumer og makeup.

Han begynder sin del af optagelserne i dag, mandag, men har endnu ikke mødt nogle af sine medskuespillere.

Zlatko tager dog det kommende, stjerne-fyldte samarbejde med en rolig tilgang.

I hans øjne har han nemlig allerede arbejdet med den største skuespiller af dem alle – Woody Harrelson, som han spillede sammen med i ‘Triangle of Sadness’.

‘Triangle of Sadness’, som er instrueret af svenske Ruben Östlund, har også danske Vicky Berlin i en af hovedrollerne, og filmen er nomineret til en Oscar i kategorierne Bedste film, Bedste Instruktør og Bedste Originale Manuskript.

Uanset udfaldet har filmen allerede skabt Hollywood-mirakler for skuespilleren, der efterhånden har adskillelige internationale roller bag sig.

“Nej, jeg er blevet for gammel, og jeg er flyttet en gang i mit liv – fra Jugoslavien til Danmark. Jeg har brug for København. Men jeg kommer gerne her som gæst og som skuespiller,” siger Zlatko Buric, som bliver i USA en uges tid på grund af de forestående filmoptagelser.