Med hjælp fra mor Aneke kaster tennisstjernen sig ud i nyt stort projekt.

Tennisstjerne Holger Rune udvider sine horisonter og kaster sig nu ud i verdenen af økonomi og investeringer. Efter at have brugt det meste af sin tid på tennisbanen ser det ud til, at Rune er klar til at forfølge en ny interesse. Han planlægger at investere i aktier og gå op i økonomiske termer som afkast og værdipapirer. Det fortæller B.T.

Læs også

Lars Ranthe afslører: Tager grosserer Madsens mave med sig

Det er tennisspillerens mor og manager, Aneke Rune, der har fortalt om planerne over for B.T. Hun fortæller, at hun har lovet at oprette en aktiesparekonto til sin søn, da han ikke bare kan lade pengene stå stille i banken.

Med en imponerende karriere bag sig har Holger Rune opbygget en betydelig formue, primært gennem præmiepenge og sponsoraftaler med store brands som Nike, Rolex og Babolat. Med mere end 56 millioner kroner på bankkontoen er han nu klar til at investere en del af sin formue på aktiemarkedet.

Selvom investeringerne skal være økonomisk fornuftige, er det også vigtigt for Rune, at de fanger hans interesse og er sjove. Aneke Rune understreger, at det er sundt for ham at have fokus på noget andet end tennis en gang imellem og få indsigt i nye områder.

Udover aktier har Holger Rune allerede brugt en del af sin formue på boliginvesteringer, herunder en stor lejlighed i København og et sommerhus i Nordsjælland. Sidste uge var Aneke Rune endda på en tur til Sydfrankrig for at undersøge mulige boliger til sin søn, hvilket vidner om familiens seriøse tilgang til investeringer og ejendomsprojekter.