Den danske tenniskomet bor ikke alene under årets Wimbledon, er blevet bekræftet

Mange elementer skal spille optimalt, når verdens største tennisspillere skal stramme ketsjerne og øve serven ved det årlige Wimbledon.

Én af disse aspekter der skal være i tiptop-stand, er spillernes mentale ro og fokus.

Netop dette kan være et muligt vejbump for danske Holger Rune, der tirsdag klokken 12.00 spiller hans første kamp for i år, ved Wimbledon-regi.

Det ser nemlig ud til, at Rune stadig skal ryste sidste måneds nederlag i French Open-kvartfinalen mod Casper Ruud af sig.

Og her ser det ud til at mor, Aneke Rune kommer til undsætning, skriver B.T.

Den bekymrede mor har siden da udtalt, at hun kunne mærke at noget ikke stemte hos sønnen under den franske grand slam-turnering, der blandt andet blev hårdt påvirket af medieopmærksomheden øgede fokus på danskeren.

Og det pres skal ikke gentage sig, har mor Aneke besluttet.

Holger og Aneke har derfor valgt ikke at flytte på hotel, men i stedet har anskaffet sig et hus, der blive mor-søn parrets base under turneringen.

– Vi har installeret os anderledes her ved Wimbledon. Vi bor ikke på hotel, så vi har i stedet lejet to huse. Teamet har et hus for sig, og så har Holger og jeg et for os. Det er i gåafstand til tennisanlægget, og så er det bare lidt mere hjemligt og hyggeligt for ham, fortæller mor Aneke.

Hvorvidt strategien giver pote, må tiden vise når turneringen for alvor er kommet i gang. Akene selv udtaler dog, at de rolige rammer indtil videre har haft en positiv effekt på den 20-årige dansker.

– Der har været dejlig ro på. Holger virker chill, så der er ingen virak her, lyder det fra mor Aneke.