Tennisstjernen havde en helt speciel person i tankerne under kampen.

Da den danske tennis sensation, Holger Rune, sikrede sig en sejr ved ATP-turneringen i Montpellier, var det med sin søster, Alma, i tankerne.

Holger Rune, der har haft et fremragende løb i turneringen, overvandt amerikanske Michael Mmoh i en kamp, der ikke kun var en sportslig præstation, men også en fødselsdagsgave til hans elskede søster.

Det skriver SE og HØR.

“Da jeg brød ham i andet sæt, tænkte jeg, at jeg var nødt til at vinde, for det er min søsters fødselsdag”, siger han og fortsætter:

“Så det ville være en god gave at vinde”, sagde han i det officielle vinderinterview.

Denne følelsesladede motivation var tilsyneladende en afgørende faktor for tennisstjernens fokus og præstation på banen, hvilket førte til en sejr på 7-6 og 6-4 mod Michael Mmoh.

Dette resultat sikrer ikke kun Holger Rune en plads i semifinalen, men er også som et bevis på, hvordan personlige relationer og professionelle ambitioner kan flette sig sammen i sportens verden.

Alma, som følger sin brors karriere tæt, var ganske vist ikke fysisk til stede under kvartfinalen, men hendes betydning for storebroren var alligevel en drivkraft bag hans sejr.

Selv med en tætpakket kalender og konstant rejseaktivitet, bevarer de to søskende et tæt forhold, der trodser de fysiske afstande.