Selvom danskeren får stor opbakning, mangler der et vigtigt familiemedlem blandt publikummet

Det er ikke ligefrem fans Holger Rune mangler blandt den danske befolkning, under den aktive French Open-turnering.

Udover den gigantiske støtte fra hans landsmænd, så er både mor, søster og hele hans hold også til stede på tribunen, når den unge tennisstjerne smasher bolene over nettet.

Men der er dog én plads tom, skriver B.T.

For mens den generelle familie hepper på fra siden i det franske, så er Holgers far, Anders, blevet tilbage i Danmark.

I stedet sidder farmand hjemme i familiehjemmet og arbejder, samtidig med at han holder styr på potentielle sponsorer, der har fået øjnene op for hans fremadstormende søn.

‘Min far følger med hjemmefra og ser alle mine kampe, men jeg savner ham’ fortalte Holger Rune på et pressemøde, efter at have gået videre til fjerde runde i turneringen i lørdags.

Sidste gang Holger Rune havde sin far med på sidelinjen, var under finalen ved ATP 1000-turneringen i Monte Carlo i april.

Selv ville Rune ønske, at hele familien kunne være samlet for at overvære og støtte ham under hans benhårde turneringsforløb. Men samtidig sander han, at med det hektiske og travle liv tennisstjernen lever, er det svært at få arrangeret.

‘Når det er muligt, er det fedt at have hele ens familie med under kampene, men det er svært, for man har ikke meget tid til at gå ud sammen. Det er nogle lange dage’ uddybede Rune.