Danskeren er langt fra tilfreds med behandlingen af spillerne

For nyligt blev tennisverdenen ramt af en skandale, som i dén grad har delt vandene.

Den amerikanske tennisspiller Jenson Brooksby er som konsekvens for at have misset tre dopingtests i løbet af 12 måneder, blevet suspenderet fra sporten.

Spilleren selv har nægtet bevidst at have ignoreret eller undveget den påkrævede dopingkontrol. Brooksby befandt sig sågar på et officielt turneringshotel, da han missede en af hans dopingtests – til trods for på forhånd at have informeret dopingmyndighederne om hans gøren og væren.

Amerikaneren mener derfor at dopingkontrollen selv er skyld i, at han ikke fik taget de obligatoriske tests der var påkrævet af ham.

Lige nu sidder Brooksby i venteposition, mens en voldgift skal afgøres af en uafhængig domstol.

Men det er tydeligvis ikke kun amerikaneren, der er utilfreds med dopingkontrollens tilgang til de påkrævede tests af spillerne, skriver Ekstra Bladet.

Holger Rune har nemlig været ude at forsvare tenniskollegaen i skandalesagen, og sender selv hård kritik rettet mod dopingkontrollen, som han selv mener er usympatiske overfor spillernes i forvejen stramme kalendere.

‘Jeg overhørte dørklokken i mit hjem engang (jeg kan ikke høre den, når jeg er på altanen). De er pisseligeglade’, skriver danskeren på Twitter.

‘Man skal sidde klar og vente ved døren en time om dagen 24/7 52 uger om året. Man er superstresset over at opdatere de her tidsintervaller dagligt, fordi vi rejser så meget’.

Danskeren har dog vigtigere ting at bekymre sig om i dag.

Fredag klokken 12 dansk tid venter spanske Roberto Carballes Baena på Rune, når spillerne skal i opgør i Wimbledon-turneringens anden runde.