En tragedie ramte parret i juni 2021. Nu sætter parret ord på livet efter den hjerteskærende tragedie.

Tomas og Nicoline, kendt fra ‘Landmand søger kærlighed’, oplevede en dyb tragedie, da deres datter Marie, blot halvandet år gammel, tragisk blev kørt ned af sin far.

Nu sætter parret ord på det i programmet ‘Når livet tager en drejning’ på TV 2.

Parret, der fandt sammen i 2018 gennem ‘Landmand søger kærlighed’, oplevede stor lykke, især efter deres bryllup på Dronninglund Slot i 2020 og fødslen af deres datter Marie.

Men i 2021 vendte lykken brat, da Tomas, under en rutinemæssig fodring af grisene med Marie og traktoren, mistede opmærksomheden et kort øjeblik. Dette øjeblik resulterede i, at han ved et uheld kørte over sin datter, som senere døde af sine skader.

“Jeg kan bare huske, at jeg bryder helt sammen. Og mine kollegaer kommer gående hen til mig, fordi jeg nærmest råbte så højt, at de kunne høre det,” fortæller Nicoline om da hun fik overbragt den forfærdelige nyhed af Thomas i telefonen.

Denne hændelse efterlod Tomas med en tung skyldfølelse, og sorgprocessen var forskellig for ham og Nicoline. Tomas forsøgte at finde trøst i at vende tilbage til arbejdet, mens Nicoline observerede, at han havde behov for at være alene med sin sorg.

Til trods for denne hjerteskærende oplevelse, har parrets forhold overlevet tragedien. Med hjælp fra en psykolog arbejdede de igennem deres sorg, og Nicoline var fast besluttet på at støtte Tomas, velvidende om at ulykken ikke var med vilje. Kærligheden mellem dem forblev stærk, og sammen besluttede de at fortsætte livet som et par.

Et år efter ulykken blev de velsignet med endnu et barn, en søn ved navn Svend. Nicoline udtrykker, hvor betydningsfuldt det har været at blive mor igen, og understreger, at Marie altid vil være en del af deres familie. De værner om de minder, de har om hende.

For at ære Maries minde planlægger Tomas at oprette et mindested på ulykkesstedet, mens Nicoline ønsker at besøge Maries grav oftere, som en måde at mindes og ære deres afdøde datter på.