Royale fans fik et indblik i prins Harrys og hans søn prins Archies søde forhold i Harry & Meghan Netflix-dokumentarserien, og et øjeblik i særdeleshed har fremhævet, hvor ens far-søn-duoen faktisk er.

Fotografiet, formodentlig taget af Harrys kone Meghan Markle, viser en strålende prins Harry, der kryber på alle fire bag sin lille søn. Prins Archie, der holder sig oprejst, viser sit frække smil – og han er en lille kopi af sin far!

Ikke alene matcher Archies totter af rødligt hår Harrys gyldne lokker, men deres matchende smilerynker og runde kinder er de sødeste ligheder mellem de to.

Se billedet af far og søn herunder:

Prins Harry og Meghans fortællende dokumentar gav parret mulighed for at fortælle deres side af historien samt give fans et indblik i deres nye liv i Amerika, hvor de bor i Montecito.

Selvom parret har valgt at holde begge deres børn stort set ude af det kongelige rampelys siden de valgte at flytte til USA, har de alligevel valgt at dele adskillige hidtil usete billeder af deres børn Archie og Lilibet i Netflix-dokumentaren.

Et af de helt store spørgsmål der florerer omkring det royale par, er, om de har tænkt sig at dukke op til deltagelsen ved Harrys fars – kong Charles III’s – kroning i maj.