Lisa Marie Presleys grav bliver klargjort i Graceland, nær Elvis’ grund.

Lisa Marie Presley bliver stedt til hvile i weekenden – hendes nøjagtige gravsted bliver udgravet i skrivende stund, og som forventet. Er det i umiddelbar nærhed af hendes far, Elvis Presley.

Kilder hos Graceland fortæller til TMZ, at forberedelser er i øjeblikket i gang på Presley-familiens anlæg i Memphis for at imødekomme Celebration of Life-ceremonien, der er planlagt til at finde sted søndag.

Billeder på TMZ, viser billeder og videoer, som kan ses her. Lisas gravsted vil blive placeret omkring det berømte springvandsområde i baghaven, hvor Elvis og hans forældre er begravet.

Lisas søn, Benjamin Keough, som døde af selvmord i 2020 – er også begravet samme sted. Hans mor vil begraves ved siden af ham.

Arbejdet startede tirsdag på mindestedet, men der er andre ting på vej til søndagens samling – inklusive det, som kilderne siger, så ser ud til at være en scene med en kulisse på Gracelands forreste græsplæne.

Intet ord om, hvem der kunne henvende sig til den forsamlede skare eller optræde med musik – men i betragtning af, at dette vil være åbent for offentligheden, og det faktum, at 54-årige Lisa var så elsket i showbiz …

For 3 dage siden er Gracelands 24/7 kamerafeed, som normalt viser grunden, blevet lukket ned. Vi forestiller os, at det blev gjort, så planlægningen af ​​weekendens arrangement kunne gennemføres.

Det er uklart, om de vil tænde for livestreamen igen til søndag eller derefter.

Naturligvis er Gracelands forreste indgang prydet med blomster, der er blevet efterladt af fans siden Lisas pludselige bortgang i sidste uge. 

Som vi rapporterede, døde hun efter at have fået et hjertestop i hjemmet, og senere samme dag, en anden, mens hun var på hospitalet.

Hendes dødsårsag er udskudt i afventning af toksikologiske resultater.