Endelig har lykken fundet sin vej til “De unge mødre”-Camilla, som glædeligt viste sin nye kærlighed frem på den røde løber.

Sidste år var et hårdt år for den unge mor, Camilla Framnes, som i september kunne fortælle, at hun og Kevin Larsen var blevet skilt.

Dog har lykken vendt, og 2023 ser ud til at være et væsentligt bedre år for “De unge mødre”-stjernen. Lykken har nemlig ramt den kære Camilla Framnes, som stolt kunne vise din nye kærlighed frem.

– “Jeg har mødt en fra de unge dage, som jeg ellers ikke har snakket med i mange år, og lige pludselig mødtes vores veje igen og wauw,” skriver hun på Instagram.

Camilla Framnes, der siden 2019 har været vært på “Reality Awards”, havde ellers ikke planlagt, at hun så kort efter bruddet skulle finde kærligheden. Hun og hendes sønner havde lige fundet sig til rette i den nye hverdag, men nogle gange finder kærligheden jo vej alligevel.

– “Men når man mindst venter det, kom kærligheden til at spire igen,” skriver Camilla Framnes, der altså har fundet en fyr fra ungdommen.

Det er tydeligt at se, at Camilla Framnes er glad for sin nye kærlighed, som hun altså ikke afslører navnet på. Framnes selv kan da også godt se, at hun stråler mere for tiden.

– “Livet er uforudsigeligt og samtidig helt fantastisk, man ved bare når der føles helt rigtigt. Der er en helt særlig grund til, at mit smil er blevet større på det sidste.”

Se dem på den røde løber til Reality Awards herunder:

Maria Næsby/ Media Group Denmark