Superstjernen Harry Styles har sendt sine fans i vanvid med slettet billede

Harry Styles tog internettet med storm efter tilsyneladende at have postet et spejl-selfie iført en ‘One Direction’-T-shirt søndag aften.

‘As it was’-sangeren har nu fået sine fans til at tro, at en ‘One Direction’-genforening kan være på tale, da han postede et kryptisk billede på sin Instagram-story, før han hurtigt slettede det igen.

Harry, der i øjeblikket er på New Zealand delen af sin ‘Love On Tour’, delte et billede af sig selv, da han var nede og træne i fitnesscentret, mens han var iført en ‘One Direction’-T-shirt.

Den Grammy-vindende sangers fans lagde hurtigt mærke til trøjen, som er fra bandets ‘Up All Night’-turné, der fandt sted i 2012.

Trøjen har et billede af ham og hans tidligere bandmedlemmer – Louis Tomlinson, Niall Horan, Zayn Malik og Liam Payne.

Blot få øjeblikke efter at sangeren uploadede billedet, slettede han det hurtigt med nogle fans, der troede, at han måske havde tænkt sig at dele dette med sin liste over nære-venner.

Harry Styles’ fans har konkluderet ud fra hans selfie, at han kunne hentyde til en mulig genforening af bandet ‘One Direction’.

“Harry Styles iført en 1D T-shirt er det serotonin-boost, jeg havde brug for,” skrev en Twitter-bruger.

“Harry Styles uploader dette billede og sletter det, bare så jeg ikke får mine forhåbninger til en 1D-genforening,” tilføjede en anden.

“Sååå @Harry_Styles, betyder det, at der sker en 1D-genforening?!” spurgte en anden. “Jeg er død. Og han slettede det. GIV OS REUNION, @Harry_Styles!!!!!” skrev en fan.

Styles takkede for nylig sine tidligere bandkammerater, mens han tog imod prisen for Årets kunstner ved 2023 BRIT Awards i sidste måned.

Du kan se billedet herunder:

Foto: Privat