Den unge greve har fået vigtige retningslinjer med på vejen af tante Mary.

I disse måneder befinder grev Nikolai sig i Australien, hvor han sammen med kæresten Benedikte Thoustrup læser et semester på University of Technology i Sydney.

Og selvom parret befinder sig på den anden side af jordkloden langt væk fra familien, så har den unge Nikolai fået rigelig med gode råd med på vejen om hvad man skal være særlig obs på “down under”.

Blandt andet har den Aussie-fødte tante, kronprinsesse Mary, delt ud af hendes livserfaring fra hjemkontinentet. Og disse gode råd hun har fået ind med modermælken, har hun nu givet videre til det unge kærestepar.

Det skriver Her og Nu.

I et interview med det australske medie 9Honey fortæller Nikolai at kronprinsessen har givet ham en “huskeliste” med i kufferten over både ting hun anbefaler der skal opleves, samt vigtige huskeregler over hvad parret bør undgå.

– Hun har givet mig mange gode anbefalinger og introduceret mig til sine venner og familie, fortæller greven til mediet.

Blandt andet kan Nikolai fortælle at der på tantens liste står, at de unge studerende skal huske solcreme, og at ryste skoene inden de tager dem på, for at få diverse kryb og kravl ud.

Den unge greve er særligt begejstret over at være i kronprinsessens hjemland, og fortæller at hun har givet kærligheden for Australien videre til de andre familiemedlemmer.

– Hun har tilpasset sig Danmark og det danske, men man kan sagtens se, at hun elsker Australien. Jeg vil ikke lægge ord i munden på hende, men hun vender jævnligt tilbage, og jeg tror, hun nyder det. Jeg kan også mærke forbindelsen hos mine fætre og kusiner, som er danske, men som også har den australske forbindelse.