Selvom Tyskland har en befolkning, der er 14 gange større end Danmark, er det ikke mange, der kan prale af at have en så succesfuld modelkarriere som 49-årige Heidi Klum. Klum begyndte sin karriere i 1993 og opnåede berømmelse i 1998. På det tidspunkt var supermodeller hyldet verden over, og Klum var blandt de mest populære.

Alderen har ikke haft nogen negativ indflydelse på Klums skønhed og form. For nylig delte hun et topløst billede, der imponerede mange.

Hendes datter, Leni, som netop er fyldt 19 år, har også arvet sin mors smukke træk og arbejder nu som model.

Heidi og Leni Klum er blevet hyret af det italienske undertøjsmærke Intimissimi, som Jennifer Lopez også for nylig poserede for.

Intimissimi og Heidi Klum delte billeder fra deres nye kampagne for nylig og dette er ikke første gang, mor og datter arbejder sammen med det italienske mærke.

I oktober sidste år, da Leni var 18 år gammel, poserede de også sammen, hvilket medførte en del kritik. Billederne var dog ikke seksualiserede, og mange roste dem for deres samarbejde.

Nogle mennesker havde problemer med kampagnen, selvom Leni var myndig. Men hverken Heidi eller Leni Klum har noget at skamme sig over.

Kritikken i oktober sidste år var blandt andet: “På listen over de skrækkeligste reklamer nogensinde” og “Ganske frygteligt. Mor og datter i undertøj?”

Leni Klum lod sig dog ikke påvirke af kritikken. “Jeg så ærligt talt ikke på mange af reaktionerne. Jeg er ret tilfreds med kampagnen, og jeg havde en fantastisk dag med min mor,” sagde hun til PageSix.