Daniel Radcliffe, 33, blev berømt i en alder af kun 12 som troldmanden Harry.

Daniel Radcliffe, også bedre kendt for sin rolle som ‘Harry Potter’ venter nu små troldmænd med sin amerikanske partner Erik Darke.

‘Harry Potter’-skuespilleren, 33, og Erik, 38 som har været sammen i et årti, bliver forældre senere i år.

Troldmanden Daniel håber, at hans fremtidige barn, får en helt anden fremtid, idet at han undgår af optræde for at holde sig ude af rampelyset.

En talsmand for skuespilleren bekræftede nyheden.

Og en kilde tæt på parret afslørede: “Daniel og Erin kunne ikke være lykkeligere af at forvente. De er helt begejstrede og kan ikke vente med at blive en familie på tre.

“De fortalte deres familier og venner for nylig. Det er en utrolig spændende tid.”

Daniel Radcliffe blev berømt i en tidlig alder. Nemlig kun 12 år gammel, som troldmanden Harry Potter i filmserien på flere milliarder pund.

Men han styrer muligvis sit kommende barn væk fra at følge hans fodspor, efter at have kæmpet med druk som ung voksen, i et forsøg at klare at være i offentlighedens søgelys.

Han fortalte til nyhedsmediet Newsweek sidste år at: “

Jeg vil have, at mine børn – hvis og når de eksisterer – ville jeg elske, at de var omkring filmscener.” Og fortsætter:

“En drøm ville være for dem at komme ind på et filmsæt og være sådan: ‘Gud, du ved, jeg ville elske at være i kunstafdelingen, jeg ville elske at være noget i besætningen.”

“Jeg vil ikke have berømmelse for mit barn. Filmsæt er vidunderlige steder. Meget af tiden kan det være vidunderligt for børn, men det er virkelig berømmelsessiden af ​​det, der bør undgås for enhver pris.”

Daniel mødte Erin i 2012, da de filmede filmen ‘Kill Your Darlings’, hvor han spillede Beat-generationens poet ‘Allen Ginsberg’.

I 2020 sagde han om deres møde: “Det bliver en helvedes historie at fortælle vores børn en dag, vores karakterer mødes og flirter med hinanden, så der er sådan en sød historie om, at vi lige mødes for første gang tid.”