Denne gang bliver det anderledes.

Prins Harry vil deltage alene ved det kommende Invictus Games-arrangement i London, hvilket markerer en betydelig ændring, da hans kone, Meghan Markle, tidligere altid har ledsaget ham på sådanne begivenheder.

Hertugen af Sussex vender tilbage til Storbritannien for en særlig mindegudstjeneste i St. Paul’s Cathedral, der markerer tiårsjubilæet for de første Invictus Games den onsdag den 8. maj.

Det skriver Express.com.

LÆS OGSÅ  Danskerne splittet: Prins Christian skaber voldsom debat blandt borgerne

Harrys første offentlige optræden med Meghan som sin kæreste var ved Invictus Games i Toronto i 2017, men denne gang har hun altså besluttet at springe arrangementet over, angiveligt på grund af frygt for en ‘fjendtlig modtagelse’.

ITV’s royale redaktør Chris Ship udtalte til The Sun’s Matt Wilkinson i deres Royal Exclusive-show: “Den første Invictus-begivenhed var i London, derefter var der en i Florida, og vi havde Toronto, hvor Harry først introducerede Meghan til verden.

“Jeg husker tydeligt, da hun gik ind på banen i Nathan Phillips Square i Toronto. Harry kommer nu tilbage for at fejre 10-årsdagen for Invictus. Han vil læse op ved ceremonien i St. Paul’s Cathedral, men Meghan vil ikke være ved hans side, så ingen hertuginde af Sussex.”

Ship fortsatte: “Sidste gang de var i St. Paul’s Cathedral, hvilket var ved den afdøde dronnings platinjubilæum, blev de buhet.

LÆS OGSÅ  Royal eksperts vurdering: Af alle Harry og Meghans ødelagte venne- og familiebånd, er dette det klart værste

“Selvom der også var folk, der jublede for dem, var der bestemt en del buhen. Jeg forstår derfor godt, hvorfor Meghan måske ikke ønsker at ledsage Harry denne gang.”