Under deres seneste rejse, har Harry og Meghan brudt royale regler.

Under et nyligt besøg i Nigeria blev Prins Harry og Meghan Markle hjerteligt modtaget og præsenteret for en bred vifte af gaver fra de lokale, hvilket markerer et sjældent brud med kongefamiliens traditionelle protokoller.

Besøget, som var en del af en invitation fra Christopher Musa, Nigerias forsvarschef, havde til formål at promovere Invictus Games, en event organiseret til støtte for sårede veteraner.

Det skriver Mirror.

LÆS OGSÅ  Howie Mandel tager Meghan Markle i forsvar

Parret deltog i flere fundraising-aktiviteter og fremførte taler, der gjorde stort indtryk på de fremmødte.

Gaveudvekslingen inkluderede kunstværker, tøj, smykker og litteratur om den nigerianske kulturarv, hvilket var en påviselig afvigelse fra de regler, som normalt gælder for medlemmer af den britiske kongefamilie.

Disse regler forbyder nemlig royale at acceptere gaver, der kan give anledning til forpligtelser overfor giveren, og tillader kun modtagelse af mindre gaver som blomster og mad.

Siden deres tilbagetrækning fra rollerne som senior royals i 2020, har Harry og Meghan dog ikke været bundet af disse restriktioner. Under deres ophold modtog Harry blandt andet to malerier fra Senator Uba Sani, guvernøren i Kaduna stat.

LÆS OGSÅ  I problemer: Nu bryder Harry og Meghan tavsheden

Det ene portrætterede ham med hans afdøde mor, Prinsesse Diana, i hans barndom, mens det andet fremstillede ham sammen med Meghan.

Arrangementerne inkluderede også en velgørenheds-polokamp, hvor Meghan modtog et kunstværk fra en ung pige, der afbildede roser, solskin og dyr, og en reception på Nigerias forsvarshovedkvarter i Abuja, hvor Harry blev klædt i traditionelt nigeriansk tøj, bestående af en skjorte og en hat, tegn på stor ære og respekt.