Prins Harry kan blive afhørt af amerikanske myndigheder om sin visumstatus, efter han indrømmede at have taget stoffer. Det advarer en kongelig ekspert ifølge det britiske medie The Independent.

Den 38-årige Hertug af Sussex, indrømmede i sin bog, at han havde taget stoffer for at klare presset fra det kongelige liv og sit traume. Afsløringen har skabt spekulationer om, hvorvidt han oplyste tidligere narkotikabrug på sin visumansøgning, før han flyttede til USA.

“Det fik virkelig folk til at tale og spekulere i, om Harry ville blive konfronteret med det af de amerikanske myndigheder.” fortæller den kongelig redaktør Russell Myers, der fortsætter:

“Alle, der har været i USA, kender til udfyldning af formularer. Visumansøgninger er en integreret del af faktisk at komme ind i landet.” fortæller han.

Derudover afslører han, at andre kendisser er blevet nægtet indrejse til USA efter at have indrømmet at have taget stoffer tidligere.

Han advarede om, at hertugen stadig kan blive afhørt af amerikanske grænsemyndigheder for at dobbelttjekke, hvordan han udfyldte sin visumansøgning. Hvis det viser sig, at Harry har løjet på sin formular, så kan det vise sig at blive ‘dyrt’.

“Vi ved ikke, hvad han udfyldte på de formularer, men det kunne være en situation, han måske skal overveje, fordi det skete for den berømte kok Nigella Lawson.” fortæller Russell Myers.

“Hun blev stoppet fra at rejse til USA efter at have indrømmet at have taget kokain tidligere.”

Russel Myers mener, at de amerikanske myndigheder kan ende med at blive involveret, men at det ikke er sikkert. Hvis det gør det, skal prins Harry ikke føle sig for sikker.