Underbukserne er blevet solgt for et svimlende beløb.

I går aftes kom det frem, at Carrie Royale, kendt for sit livlige festliv, har solgt et par underbukser tilhørende Prins Harry for et beløb tæt på 200.000 pund hvilket svarer til omkring 1.7 million danske kroner.

Det drejer sig om et par sorte boksershorts, som formodes at have været i brug af prinsen under en hed fest i Las Vegas, hvor han endte med at smide tøjet.

Auktionen resulterede i et salg til Dino Palmiotto, som ejer en stripklub i San Diego, for en sum af 250.000 dollars.

Det skriver The Sun.

Carrie, der tidligere har arbejdet som dominatrix, hævder at besidde hidtil usete billeder af Harry fra den omtalte aften i 2012 og udtaler, at det hun kan afsløre, vil vække opsigt blandt offentligheden.

Disse oplysninger kommer frem samtidig med, at finansminister Jeremy Hunt annoncerede en lettelse i Nationalforsikringen med to pence samt en fastfrysning af afgifter på både brændstof og alkohol.

Ifølge Dino Palmiotto udgør Prins Harrys underbukser et historisk stykke fra hans tid som ungkarl og forventes at tiltrække turister.

Palmiotto forklarer, at der bor omkring en million briter eller personer med britisk baggrund i Californien, som vil finde det interessant. Han tilføjer, at både Harry og Meghan er velkomne i hans klub.

Carrie, nu 52 år, fortæller, at det var disse underbukser, Harry bar, da hun kyssede ham under en fest i Las Vegas i 2012. Hun beskriver, hvordan en 27-årig Harry tog underbukserne af og dansede med strippere og spillede luftguitar nøgen.

Underbukserne endte med at blive købt af Dino, hvis klub ligger ikke langt fra Harry og Meghans bolig i Montecito.

Carrie har til The Sun sagt: “Jeg solgte Harrys underbukser for 250.000 dollars. Ejerne af stripklubben Exposé i San Diego købte dem, og han arbejder på at oprette et alter for Harry.”

Dino har tidligere udtrykt over for The Sun, at han er en stor beundrer af prinsen og mente, at underbukserne ville passe perfekt i hans klub som en del af et alter.