Den unge greve fandt ikke hvad han ledte efter.

Det var en spændt og nervøs grev Felix, der sidste år kunne tage sine første skridt som universitetsstuderende, da han efter sommeren-2022 startede på Copenhagen Business School (CBS).

Dengang startede den unge greve på linjen International Shipping og Trade, men det bliver ikke et studie han ønsker at færdiggøre.

Det fortæller grevinde Alexandras presserådgiver, Helle von Wildenrath Løvgreen, til Se og Hør.

– Han har skiftet sin shippinglinje ud med Business Administration and Service Management, fortæller Løvgreen til mediet.

Felix blev færdig i gymnasiet i sommeren-2021. Derefter påbegyndte greven en karriere hos Hærens Løjtnantuddannelse, men valgte at droppe ud. Derefter blev det næste stop på uddannelsesrejsen en traineeplads hos Mærsk.

– Det er ufattelig spændende. Jeg laver forskellige ting – det kan være alt fra excelark til at skulle lave power points og analysere konkurrenter. Det er ufattelig hyggeligt, og der er et virkelig godt sammenhold. Folk er så søde. Jeg har været meget positivt overrasket. Ikke, at jeg forventede noget negativt på den måde, men jeg synes virkelig, at det er en fornøjelse at være der, og jeg lærer meget. Første måned, jeg var der, blev mit ordforråd inden for shipping kraftigt udvidet, fortalte Felix til Billed-bladet om sin tid hos shippinggiganten.

I Nikolais fodspor

Prins Joachims ældste drenge kommer derfor til at kunne udveksle noter og eksamenstips.

Felix’ storebror, grev Nikolai, tog nemlig også en bacheloruddannelse på Business Administrations-linjen, og også på CBS.

Den ældre bror færdiggjorde uddannelse i sommeren-2022, og har sidenhen fortsat sin uddannelse med at læse Sales Management.

Det bliver dog svært for brødrene at udveksle anekdoter fra studietiden over telefonen grundet tidszoner. Nikolai er nemlig for tiden i Australien sammen med kæresten, Benedikte Thoustrup, hvor de begge studerer et semester på University of Technology i Sydney.