Gæstelisten og premieredatoen er offentliggjort – og det lyder til at Hans Pilgaard glæder sig til at høre seernes vurdering.

I det kommende år er der god grund til at glæde sig til en unik serie på TV 2, hvor værten Hans Pilgaard tager danskernes idoler i ed.

I det nye program “Det store spørgsmål”, der har premiere på TV 2 Play og TV 2 den 3. januar 2024, får seerne et intimt indblik i livet og karrieren hos seks af Danmarks mest fremtrædende personligheder.

Det skriver Her og Nu.

Værten Hans Pilgaard går uden manus og øresnegl, og det er ikke uden en vis portion nervøsitet, at han stiller ét enkelt, men essentielt spørgsmål til sine gæster: “Hvordan er du endt som den, du er i dag?”

– Jeg er normalt vant til at møde op forberedt – med manus, cue cards og facitliste. Denne gang har jeg taget chancen og er kommet med kun ét spørgsmål og med god tid til at høre svaret. Det har været grænseoverskridende, angstprovokerende og helt vildt fedt. Jeg har mærket, hvad det vil sige at slippe kontrollen og bare være nærværende. Og turde tage samtalen, fortæller en spændt Pilgaard i en pressemeddelelse.

Programmet tager seerne med “behind the scenes” og dokumenterer hele processen fra det første telefonopkald til det afgørende møde, hvor det store spørgsmål stilles. Hver episode er en rejse ind i personlige steder, der har formet gæsternes liv, og vi får et glimt af deres unikke rejse.

Blandt de udvalgte personligheder er skuespiller Lars Mikkelsen, komiker Casper Christensen, sangerinde og komponist Anne Linnet, filminstruktør Lars von Trier, skuespiller og forfatter Hella Joof og fodboldmålmand Peter Schmeichel.

Stederne, hvor samtalerne finder sted, har alle en særlig betydning for gæsterne – fra Assistens Kirkegård til Gladsaxe Stadion.

Hans Pilgaard, kendt for sin professionalisme, træder ud af sin vante ramme og tør tage chancen med kun ét spørgsmål og uden forberedelse. Dette har resulteret i seks unikke portrætprogrammer, der lover at være en både grænseoverskridende og fængslende oplevelse for både værten og seerne.

De seks episoder vil blive udgivet på TV 2 Play og TV 2 med premiere på den første episode med Lars Mikkelsen den 3. januar 2024.