Den frygtelige sygdom er vendt tilbage i Bisgaard-familien.

For fem år siden oplevede Hans Otto Bisgaard og hans hustru, Hanne, en forælders værste mareridt, da de mistede deres søn, Jeppe Bisgaard, i en alder af 47 år. Jeppe blev diagnosticeret med en kræfttumor i hjernen i 2015, og nu har den frygtelige sygdom endnu en gang kastet sin dystre skygge over familien.

Det skriver BILLED-BLADET.

Desværre er det ikke kun Jeppe, der har kæmpet en kræftkamp i familien.

Hans Otto Bisgaards hustru, Hanne, har også måttet stå over for kræften. Heldigvis har hun været i stand til at overvinde sygdommen, men vejen har været lang og krævende.

“I halvanden måned har jeg været i remission, men der går noget tid med at komme sig. Jeg skal stadigvæk til kontrol,” deler Hanne Bisgaard med Se og Hør.

Hanne blev ramt af kræft i æggestokkene, men efter to operationer og kemoterapi er hun nu på bedringens vej.

Sønnen i tankerne

Den 78-årige Hans Otto Bisgaard og hans hustru nød for nylig en aften i byen, hvor de deltog i Det Danske Rockakademis hæderspriskoncert på Amager Bio. Under arrangementet blev Hans Otto Bisgaard tildelt en ærespris for hans mangeårige bidrag til radioen.

Han dedikerede rørende prisen til sin afdøde søn, Jeppe, der var musikproducer.

“Dog er der én, vi savner og mangler fuldstændig desperat. Vores søn, Jeppe. Den pris jeg fik i aften, er til dig, min skat.” lød de rørende ord fra far-Hans.

Hans Otto Bisgaard og Hanne har været sammen i 57 år og er ud over Jeppe også forældre til Mette Marie.

Vi fra redaktionen ønsker Hanne en god og hurtig bedring.