En fest fra 2012 ånder nu den engelske prins i nakken.

Las Vegas, byen der aldrig sover og hvor hemmeligheder sjældent forbliver skjult, kaster endnu en gang sit skarpe neonlys over Prins Harrys legendariske weekend for et årti siden.

Dette kapitel i prinsens liv, som mange troede var lagret dybt i de kongelige arkiver, er genoplivet med en ny drejning, takket være Carrie Reichert, en figur fra Harrys fortid, der ikke er bange for at dele sine oplevelser med verden.

Reichert, 43, en tidligere stripper med en nuværende karriere som dominatrix under navnet Carrie Royale, truer med at bringe private øjeblikke tilbage til offentlighedens øjne.

Det skriver Her og Nu.

Med en karriere på OnlyFans, har hun fundet en platform til at dele sin fortælling, og muligvis mere.

“Jeg har nogle pæne nøgenbilleder af ham. De har aldrig været set i offentligheden før,” afslører Reichert i et interview med The Sun – et løfte der både vækker nysgerrighed og bekymring.

Ikke første gang

Det er ikke første gang Harrys nøgenbilleder har fundet vej til offentligheden.

I 2012 blev prinsen fanget på kamera i en tilstand af fuldstændig afklædning – en hændelse der hurtigt blev et globalt samtaleemne.

Dog insisterer Reichert på, at hendes samling af billeder vil tilbyde noget hidtil uset og “chokerende”.

Historien tager en personlig drejning, da Reichert udtrykker sin frustration over at blive udeladt fra prinsens erindringsbog, “Spare”.

Ifølge Reichert er hun vred over at være blevet udeladt i bogen, og hævder at der var meget han ikke skrev om den nat.

Derudover sparer Reichert ikke på kritikken, når det kommer til prinsens ægteskab med Meghan, hertuginden af Sussex. Hun reflekterer over Harrys tidligere personlighed med en vis nostalgi:

“Harry var så skør, sjov og spontan. Hvor forsvandt alt det hen?” Ifølge hende har Meghan ændret prinsen, en observation der tilføjer endnu et lag til det allerede komplekse billede af det kongelige par.

Mens nogle måske ser Reicherts trusler som en overtrædelse af privatlivets fred, ser andre det som en mulighed for at få et mere fuldt billede af prins Harrys karakter og fortid.