TV-kendissen taler ud om tabuerne og udfordringer

Vi kender Tilde Munkholm fra ‘Den store bagedyst’, hvor hun deltog i 2021.

Siden har hun annonceret den glædelige nyhed, at hun venter sig sit første barn. Men selvom graviditeten er glædelig og lykken er stor, så har det også været hårdt for Bagedyst-stjernen. 

Det fortæller hun i et opslag på sin Instagram-profil, som du kan se i bunden af artiklen. 

“Et ærligt opslag om min vægt. Jeg har taget 25 kilo på siden starten af min graviditet, og selvom jeg egentligt har accepteret at min krop har ændret sig fordi den gror vores lille vidunder, så kan jeg mærke inderst i maven at det gør lidt ondt at tænke på. Det svært at forklare den følelse jeg sidder med, for jeg er jo lykkelig, men min gravide krop har virkelig næret mig meget gennem min graviditet,” skriver hun i et opslag, hvor hun blandt andet også fortæller det hårde ved ikke længere at kunne passe sit tøj, at føle sig større, og at gennemgå de forskellige graviditetsscener.

Tilde Munkholm fortæller også, at hun overhovedet ikke havde nogen anelse om, hvad der ventede hende da hun så de to streger på graviditetstesten. 

“Det har også været fantastisk, lykkeligt og magisk at være gravid! Og da jeg første gang så de 2 streger på graviditetstesten havde jeg ingen anelse om hvilken rejse jeg og min krop skulle på. Det har været en lærerig rejse, en lang rejse og ikke mindst en smuk rejse. En rejse som lige om lidt starter på ny. Jeg ved nemlig at lige om lidt begynder min krop at ændre sig igen, også skal jeg til at lærer at elske en helt ny krop, bliver det ligeså svært?,” lyder det fra Tilde Munkholm.

Samtidig håber hun, at hendes opslag kan hjælpe andre, så de ved at det er okay, at ens krop ændrer sig under graviditeten.

Siden opslaget er kommet op, er det strømmet ind med rosende ord og støttende kommentarer fra kagekonens 70.800 følgere.