Det legendariske amerikanske rockband giver koncert til sommer i forbindelse med verdensturné.

Pantera, Def Leppard, Mötley Crüe og Slipknot har allerede meldt deres ankomst til årets udgave af Copenhell.

Og idag sætter arrangørerne så trumf på et i forvejen imponerende program: Guns N’Roses giver koncert på Copenhell 2023 – tredive år efter.

Bandet gav en legendarisk koncert på Gentofte Stadion i forbindelse med deres store Use Your Illusion-turné.

Efter verdensturnéen dengang i ’93 udgav bandet coveralbummet The Spaghetti Incident?, hvorefter de gik hver til sit.

Siden turnerede forsanger Axl Rose med andre musikere under navnet Guns N’Roses, men det var først efter mere end tyve års pause, at den oprindelige besætning endelig fandt sammen igen.

Og tog på den store Not in this Lifetime-turné, som også bragte dem forbi Parken i København i sommeren 2017 og Odense den følgende sommer.

I midten af juni er der så atter mulighed for at rocke med – live – til uopslidelige rockklassikere som “Paradise City,” “Sweet Child of Mine” og “Nightrain.

‘Guns N’ Roses’ består i dag af Axl Rose (vokal, klaver), Duff McKagan (bas), Slash (leadguitar), Dizzy Reed (keyboard), Richard Fortus (rytmeguitar), Frank Ferrer (trommer) og Melissa Reese (keyboard).

Der er i øvrigt også mulighed for at opleve den tidligere Guns N’Roses-trommeslager Matt Sorum på årets Copenhell. hvor han spiller med ZZ Top-veteranen Billy F. Gibbons. Copenhell 2023 løber af stablen den 14.-17. juni.