Den unge greve har andre prioriterer i disse dage.

Julen er på vej, og selvom Australien er det valgte sted for den kongelige familie at fejre højtiden, vil det desværre ikke inkludere et stort familiemøde mellem grev Nikolai og kronprinsfamilien.

Grev Nikolai og hans kæreste, Benedikte, er i øjeblikket på en eventyrlig rundrejse i Australien, og det giver desværre ikke plads til et møde med kronprins Frederik, kronprinsesse Mary og deres børn.

– Der er ikke planer om, at grev Nikolai skal mødes med kronprinsfamilien, mens de er i Australien, informerer grevinde Alexandras presserådgiver Helle von Wildenrath Løvgreen til BILLED-BLADET.

Mens kronprinsesse Mary allerede er ankommet til Australien sammen med prins Vincent og prinsesse Josephine, forventes kronprins Frederik og prinsesse Isabella at følge efter senere. Dog er der ingen planer om at inkludere mødet med grev Nikolai i deres rejseplan.

Selvom “familiebesøg” har været en nøgleoverskrift for kronprinsfamiliens tur til Australien, ser det ud til, at denne festlighed ikke inkluderer den unge grev og hans kæreste, der har opholdt sig i landet siden august.

I løbet af det sene halvår anno-2023 har Nikolai og Benedikte været travlt beskæftiget med deres kandidatstudier på University of Technology i Sydney. I mellemtiden nyder de nu juleferien og en rundrejse i det solrige Australien, hvor de planlægger at fejre julen.

Mens kronprinsfamilien ser frem til et traditionelt jul på Marselisborg Slot i Aarhus sammen med dronningen, prins Joachim, prinsesse Marie og deres to yngste børn, vil den unge greve og kæresten fejre højtiden “down under”.