Grev Nikolai holder ferie med kæresten og nogle venner

Grev Nikolai er på ferie med kæresten og vennerne. Og det er ikke hvilket som helst sted, der er blevet destinationen.

Han og vennerne har valgt at holde ferie i Sydfrankrig, som sin onkel og far har gjort det mange gange før.

Grev Nikolai, som er ældste søn af Prins Joachim og hans tidligere kone Grevinde Alexandra, fik frataget sin titel som Prins fra udgangen af 2022. En sag der skabte røre i kongehuset.

Men selvom han ikke længere er Prins til Danmark, har han tilsyneladende stadig adgang til de kongelige besiddelser.

I hvert fald er Nikolai på farmors vinslot i det sydfranske. Hvor hans far og onkel har nydt mange ferier i deres unge dage.

Så selvom Grev Nikolai ikke længere kan bryste sig at titlen som Prins, så ser det ud til, at han er blevet inspireret til at gøre kunsten efter på slottet i Cahors.

Ifølge Se og Hør er Nikolai dernede sammen med sin kæreste Benedikte og nogle af deres venner. Og de nyder opholdet til fulde. 

Nikolai skulle have taget det flotte vinslot til sig, og viser gerne sit vovemod ved at kaste sig i floden fra en bro. Ligesom Kronprins Frederik gjorde, da han var yngre.

Nikolai og hans venner har været på slottet i et stykke tid, og har altså nu fået besøg.

Det er dog ikke farmor, der har taget turen til syden, men Joachim, Marie, Athena og Henrik.

Dette blev et specielt besøg for Nikolai, da det var en kærkommen mulighed for at tilbringe tid sammen med familien, inden de flytter til Washington D.C. d. 1 september.

Han selv og Benedikte drager også snart afsted mod fjernere egne, nærmere bestemt Australien.

Mulighederne, for at se familien og halvsøstrene, bliver derfor nok færre i den kommende tid. Hvilket formentligt gjorde besøget endnu mere specielt.