Den unge greve sætter ord på hendes majestæts tilværelse.

Den stod på de fineste smokings og mest galante kjoler, da der var premiere på Bille Augusts seneste film ‘Ehrengard’.

Og blandt de mange anerkendte profiler på den røde løber, var også hendes majestæt dronning Margrethe, der ikke blot var mødt op som filmentusiast.

Hendes majestæt havde selv en finger med i spillet, da filmen skulle sammensættet. Hun stod nemlig for filmens scenografi og kostumer, hvilket Bille August selv har udtalt som værende en udsøgt fornøjelse.

Naturligvis strålede dronning også foran pressens mange kameraer – men én detalje var værd at bide mærke i, når det kommer til majestætens egen påklædning, skriver Her og Nu.

Dronningen blev set støtte sig begrænsende op af hendes stok for at hjælpe med balancen, Men hvad der især bliver betragtet som beundringsværdigt, var at dronningen for første gang i adskillige måneder var iført sko med høje hæle.

Dette er et yndigt syn, eftersom hendes majestæt for et halvt år siden fik foretaget en omfattende rygoperation. Siden dagene op til indgrebet samt i genoptræningsperioden stod den ellers kun på flade sko for majestæten, da de er mere skånsomme for ryggen.

Én der netop har udtalt sig om dronningens hurtige tilbagevenden til de højere skosorter, er hendes ældste barnebarn grev Nikolai, der i disse måneder befinder sig i Australien for at studere på universitetet.

I et interview med magasinet 9Honey kunne den unge greve bekræfte, at dronningens operation var gået godt.

– Man kan se, at hun står rank, man kan se, at hun fysisk har det bedre, men man kan også mærke det på hende følelsesmæssigt, informerer greven til magasinet.

Ifølge Her og Nu’s oplysninger har operationen ikke blot fået hendes majestæt tilbage i de høje hæle igen. For første gang i mange år går hun nu rundt helt uden rygsmerter.

Det fremgår også tydeligt at dronningen er taknemmelig for operationens succes, hvis man ser på den hæder og ære hun har sendt i retning af det involverede lægepersonale på Rigshospitalet, der stod for indgrebet og genoptræningen.

En række overlæger på Rigshospitalet er nemlig blevet gjort til Ridder af Dannebrog, samtidig med at overlæge Steen Krøyer Barnung er blevet Ridder af 1. grad af Dannebrogordenen. En række sygeplejersker har også modtaget den kongelige belønningsmedalje.