Den unge greve krydser fingre og håber på det bedste – men det er ikke op til ham

Der ligger en frustrerende magtløshed i at vente på et svar, som man ikke selv har indflydelse på.

Og selv de royale kan desværre ende i den slags situationer, hvor den endegyldige beslutning ikke er oppe til dem.

Det har den unge grev Felix måtte sande. Og netop disse bekymringer fortæller han om i et interview med BILLED BLADET.

Men heldigvis er bekymringerne født af en glædelig hændelse, der fandt sted lørdag formiddag.

Sammen med brormand, grev Nikolai, skulle Felix trække i spillertrøjen for Serie 4-fodboldklubben Bispebjerg Boldklub for sidste gang i denne sæson.

De to royale krudtugler og resten af fodboldklubben skulle nemlig spille en altafgørende kamp for holdet.

Der var nemlig ikke blot tale om sæsonens sidste kamp inden sommerferien, men der var også en oprykning til Serie 3 på spil, hvis holdet gik hen og vandt.

Og det må man i dén grad sige, at Bispebjerg Boldklub fik garanteret: med en sejr på hele 5-0 i weekenden, rykker klubben hermed op i den sværere Serie 3, hvilket naturligvis blev fejret med vild jubel blandt træner og holdkammeraterne.

– Nu rykker vi op i serie 3. Det glæder vi os til. Det er lige et nøk op, fortalte den jublende grev Felix efter kampen.

Men desværre går der rygter om, at sejren ikke garanterer mere – hvis nogen overhoved – spilletid for de to grever og resten af holdet.

Der er nemlig tale om at Bispebjerg Boldklub står til at gå i opløsning, til trods for det flotte resultat på førstepladsen i Serie 4. Så måske skal alle spillerne nu ud og finde en ny klub, de kan spille sig ind på.

– Der har været tale om at opløse holdet, men vi håber, at det fortsætter, for det er noget, vi nyder. Det er sjovt at komme ud og spille, uddyber grev Felix.

Selvom man måske kan tage klubben fra Felix og Nikolai, kan man ikke benægte deres flotte resultat i denne sæson.