Danskeren er knap nok vendt tilbage til tennisbanen, før hun allerede står til at blive slået ud af en frygtindgydende modstander onsdag

Tirsdag aften kom dagen mange tennisfans ventede på: Caroline Wozniacki vendte tilbage på tennisbanen for første gang i tre år, efter at have offentliggjort hendes comeback til sporten i juni-2023.

Og hvilket comeback hun fik.

Danskeren skulle møde verdens nummer 115 på verdensranglisten, australske Kimberly Birrell, hvor udfordreren ikke fik et ben til jorden. Wozniacki kunne gå fra banen i Montreal med en 6-2, 6-2 sejr og et smil på læberne.

Men selvom der naturligvis skal være plads til at fejre at smashboldene stadig rejser ligeså hurtigt som de altid har gjort, så har Caroline god grund til ikke at hvile på laurbærerne.

Danskeren går nemlig fra at blive udfordret af verdensranglistens nummer 115, til at nummer 10 nu står på den anden side af nettet.

Det skriver Ekstra Bladet.

Det er ingen ringere end Wimbledon-mesteren, tjekkiske Marketa Vondrousova, Wozniacki går i møde.

Og den tilbagevendte tennisdarling er udmærket klar over, hvor stor en udfordring der venter på hende onsdag aften.

– Marketa har tydeligvis været ‘on fire’. Hun spillede utroligt godt i Wimbledon. Hun kom ud af nogle svære situationer undervejs. Hun holdt virkelig nerverne i ro i finalen, fortæller Caroline Wozniacki på et pressemøde.

Wozniacki bruger primært den nuværende WTA 1000-turnering som opvarmning inden hun deltager i grand slam-turneringen US Open i sidst-august.

Kampen står til at starte onsdag aften klokken 22.30 dansk tid.