USA’s 44. præsident kommer snart til Danmark – og billetterne kommer til salg inden længe.

Et historisk øjeblik venter Danmark, når den 44. præsident for USA, Barack Obama, gæster Arena Næstved den 15. marts. Med en kapacitet på 3500 gæster bliver det et af de største arrangementer, den karismatiske tidligere præsident nogensinde har deltaget i herhjemme.

“Vi bringer en af verdens mest visionære og veltalende personligheder, USA’s 44. præsident, Mr. Barack Obama, ind i centrum af en samtale om, hvordan vi ændrer verdens globale udfordringer nedefra,” udtaler Jakob Brixvold, direktør i Arena Næstved, i en pressemeddelelse.

Det skriver TV 2 Øst.

Dette markante besøg markerer også en vigtig milepæl, da det lørdag er præcis 15 år siden, Barack Obama aflagde ed og blev indsat som præsident i USA.

Billetsalget til det eftertragtede arrangement begynder den 23. januar kl. 9.00, og der forventes stor interesse for at overvære denne inspirerende tale fra en af verdens mest ikoniske ledere.

Barack Obama, der er kendt for sin karisma og evne til at inspirere, forventes at berøre emner som verdens aktuelle udfordringer, bæredygtighed og samarbejde på tværs af grænser.

Arena Næstved står klar til at danne rammen om dette unikke møde med en verdensleder, og publikum kan se frem til en aften fyldt med indsigtsfulde tanker og inspirerende ord fra en mand, der har sat sit præg på verdenshistorien.

Grib chancen for at være en del af denne enestående begivenhed og oplev Barack Obama live på dansk grund den 15. marts i Arena Næstved.